Bar

Bar

De bar is de ideale plek om te genieten van een drankje uit onze uitgebreide drankenkaart.
Er is voor elk wat wils : verschillende Belgische bieren, allerlei sterke dranken, Cava, onze eigen huischampagne Martell, de huiswijn of een selectie uit de verzorgde wijnkaart.
Je kan er afspreken voor een businessgesprek of voor het aperitief of een drankje na de maaltijd. Je kan er ook gewoon iets komen drinken. Van 18.00 - 21.30 uur kan je er ook iets kleins eten uit het barmenu. 
In de bar hangen enkele foto's van mensen, die een speciale relatie hebben met de familie Cousaert :
* Ernst Happel (beroemde voetbalcoach, die zowat alles won dat maar kon met Club Brugge in de jaren zeventig)
* Marvin Gaye (Freddy Cousaert, de broer van de eigenaar, was zijn manager, toen hij "Sexual Healing" maakte in Oostende)
* Fabian Cancellara (TREK FACTORY RACING), die ons regelmatig bezoekt 
* Michel Preud'homme, voor wie de Weinebrugge een huis weg van huis is. 


Maandmenu Januari

MENU   
Januari - Janvier
 
 
Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Salade van Bekegemse eendenborst met dressing van bloedsinaas
Salade de poitrine de canard avec vinaigrette d’orange sanguine
---
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
---
Kalfstournedos “Rossini”
Tournedos de veau “Rossini”
---
Trifle met winterfruit
Trifle avec fruit d’hiver
of
Selectie van fijne kazen met een glaasje Madeira (suppl. 13.00€)
Sélection de fromages avec un verre de Madeira(suppl. 13.00€)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

MARKTMENU / MENU DE MARCHE
 
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder, gemarineerde beukzwam en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
Of/ou
Soepje van parelhoen met boschampignons en truffelroom
Soupe au pintade avec champignons et crème au truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaasappel
Salade de poitrine de canard fumée et vinaigrette d’ orange sanguine
-------
Gebakken lotte zadel met marinière saus en lintpasta
Lotte de mer  avec sauce marinière et pasta
Of / ou
Stoofpotje van varkenswang met « Brugse zot”
Pot-au-feu de joues de porc avec bière « Brugse zot »
Of / ou
Ierse filet mignon met choron saus en warme oventomaat
Filet mignon avec sauce choron et tomate chaude
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café