Bar

Bar

De bar is de ideale plek om te genieten van een drankje uit onze uitgebreide drankenkaart.
Er is voor elk wat wils : verschillende Belgische bieren, allerlei sterke dranken, Cava, onze eigen huischampagne Martell, de huiswijn of een selectie uit de verzorgde wijnkaart.
Je kan er afspreken voor een businessgesprek of voor het aperitief of een drankje na de maaltijd. Je kan er ook gewoon iets komen drinken. Van 18.00 - 21.30 uur kan je er ook iets kleins eten uit het barmenu. 
In de bar hangen enkele foto's van mensen, die een speciale relatie hebben met de familie Cousaert :
* Ernst Happel (beroemde voetbalcoach, die zowat alles won dat maar kon met Club Brugge in de jaren zeventig)
* Marvin Gaye (Freddy Cousaert, de broer van de eigenaar, was zijn manager, toen hij "Sexual Healing" maakte in Oostende)
* Fabian Cancellara (TREK FACTORY RACING), die ons regelmatig bezoekt 
* Michel Preud'homme, voor wie de Weinebrugge een huis weg van huis is. 


Maandmenu 1 december tem 21 december

Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Carpaccio van hert met oude brokkelkaas
Carpaccio de biche avec vieux fromage
---
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauw
Risotto de champignons des bois avec cabillaud poêlé
---
 
Gebakken jonge Bresse duif met een sausje van ganzenlever en rode biet
Pigeon de Bresse jeune poêlé avec une sauce au foie d’oie et betterave rouge
---
Geconfijte mandarijn met vanille roomijs en een espuma van Grand Marnier
Mandarine confite avec crème glace vanille te un espuma de Grand Marnier
OF / OU
 
Dessert “De warmste week”
(€2.50 supplement, rechtstreeks ten voordele van het goede doel,
Ons Erf, hiertegenover)
Une sélection de fromages avec un verre de madère (€13.00 supplément)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

Marktmenu/menu de marche

Gebakken coquille met knolsederstructuren en een sausje van wintertruffel
Cocquille aux structure de céleri-rave et sauce à la truffe
Of/ou
Knolselder soep met truffelolie
Soupe au céleri-rave avec l’huile de truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaas
Salade de magret de canard fumé avec vinaigrette à l'orange sanguine
 -------
Gevulde kalkoenborst met wintergarnituur en fine champagnesaus
Poitrine de dinde avec garniture hivernale et sauce ‘fine champagne’
Of / ou
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauwrug
Risotto de champignons avec du cabillaud
Of / ou
Kalfstong in Madeira saus en kroketjes
Langue de veau avec sauce de madère et des croquettes
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Dessert « warmste week » in samenwerking met creades
(supplement van €2.50 gaat integraal naar de Warmste Week)
Dessert « la semaine la plus chaude » en collaboration de Creades
(supplément de  €2,50  pour la semaine la plus chaude)
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café