Nieuwe Frontdesk Manager

Maandmenu 1 december tem 21 december

Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Carpaccio van hert met oude brokkelkaas
Carpaccio de biche avec vieux fromage
---
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauw
Risotto de champignons des bois avec cabillaud poêlé
---
 
Gebakken jonge Bresse duif met een sausje van ganzenlever en rode biet
Pigeon de Bresse jeune poêlé avec une sauce au foie d’oie et betterave rouge
---
Geconfijte mandarijn met vanille roomijs en een espuma van Grand Marnier
Mandarine confite avec crème glace vanille te un espuma de Grand Marnier
OF / OU
 
Dessert “De warmste week”
(€2.50 supplement, rechtstreeks ten voordele van het goede doel,
Ons Erf, hiertegenover)
Une sélection de fromages avec un verre de madère (€13.00 supplément)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

Marktmenu/menu de marche

Gebakken coquille met knolsederstructuren en een sausje van wintertruffel
Cocquille aux structure de céleri-rave et sauce à la truffe
Of/ou
Knolselder soep met truffelolie
Soupe au céleri-rave avec l’huile de truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaas
Salade de magret de canard fumé avec vinaigrette à l'orange sanguine
 -------
Gevulde kalkoenborst met wintergarnituur en fine champagnesaus
Poitrine de dinde avec garniture hivernale et sauce ‘fine champagne’
Of / ou
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauwrug
Risotto de champignons avec du cabillaud
Of / ou
Kalfstong in Madeira saus en kroketjes
Langue de veau avec sauce de madère et des croquettes
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Dessert « warmste week » in samenwerking met creades
(supplement van €2.50 gaat integraal naar de Warmste Week)
Dessert « la semaine la plus chaude » en collaboration de Creades
(supplément de  €2,50  pour la semaine la plus chaude)
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café