Seminaries

Seminaries


Notice: Undefined index: tmb4_comimgFoto in /data/sites/web/weinebruggebe/www/echo_templates/faciliteiten_categorie.php on line 18

Notice: Undefined index: tmb3_comimgFoto in /data/sites/web/weinebruggebe/www/echo_templates/faciliteiten_categorie.php on line 19

Notice: Undefined index: tmb3_comimgFoto in /data/sites/web/weinebruggebe/www/echo_templates/faciliteiten_categorie.php on line 21

Maandmenu Januari

MENU   
Januari - Janvier
 
 
Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Salade van Bekegemse eendenborst met dressing van bloedsinaas
Salade de poitrine de canard avec vinaigrette d’orange sanguine
---
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
---
Kalfstournedos “Rossini”
Tournedos de veau “Rossini”
---
Trifle met winterfruit
Trifle avec fruit d’hiver
of
Selectie van fijne kazen met een glaasje Madeira (suppl. 13.00€)
Sélection de fromages avec un verre de Madeira(suppl. 13.00€)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

MARKTMENU / MENU DE MARCHE
 
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder, gemarineerde beukzwam en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
Of/ou
Soepje van parelhoen met boschampignons en truffelroom
Soupe au pintade avec champignons et crème au truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaasappel
Salade de poitrine de canard fumée et vinaigrette d’ orange sanguine
-------
Gebakken lotte zadel met marinière saus en lintpasta
Lotte de mer  avec sauce marinière et pasta
Of / ou
Stoofpotje van varkenswang met « Brugse zot”
Pot-au-feu de joues de porc avec bière « Brugse zot »
Of / ou
Ierse filet mignon met choron saus en warme oventomaat
Filet mignon avec sauce choron et tomate chaude
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café