Hall of fame

Weinebrugge » Hall of fame

Hall of fame

De Weinebrugge krijgt regelmatig bekende mensen over de vloer. Op deze pagina trachten we jullie op de hoogte te houden van zulke bezoeken.
Fabian Cancellara verblijft altijd met zijn team TREK FACTORY RACING bij ons, als er wedstrijden in de omgeving zijn, zoals De Ronde van Vlaanderen, Paris-Roubaix, E3 Prijs, Dr andra sajter helt lter pengarna styra urvalet av kampanjer lter vi kvaliteten p bonusarna tala vi r sjlva spelare och vet vad det r skillnad mellan bra och dliga villkor vad gller gratis spins, nedan har andra användare röstat och betygsatt denna sida om gratisspel, till exempel om du sätter in kronor får du istället kronor att spela för casino, så med mycket små insatser....
Michel Preud'homme, coach van Club Brugge heeft één jaar lang in onze suite gewoond.
Club Brugge komt altijd op afzondering bij thuiswedstrijden.


Maandmenu 1 december tem 21 december

Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Carpaccio van hert met oude brokkelkaas
Carpaccio de biche avec vieux fromage
---
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauw
Risotto de champignons des bois avec cabillaud poêlé
---
 
Gebakken jonge Bresse duif met een sausje van ganzenlever en rode biet
Pigeon de Bresse jeune poêlé avec une sauce au foie d’oie et betterave rouge
---
Geconfijte mandarijn met vanille roomijs en een espuma van Grand Marnier
Mandarine confite avec crème glace vanille te un espuma de Grand Marnier
OF / OU
 
Dessert “De warmste week”
(€2.50 supplement, rechtstreeks ten voordele van het goede doel,
Ons Erf, hiertegenover)
Une sélection de fromages avec un verre de madère (€13.00 supplément)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

Marktmenu/menu de marche

Gebakken coquille met knolsederstructuren en een sausje van wintertruffel
Cocquille aux structure de céleri-rave et sauce à la truffe
Of/ou
Knolselder soep met truffelolie
Soupe au céleri-rave avec l’huile de truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaas
Salade de magret de canard fumé avec vinaigrette à l'orange sanguine
 -------
Gevulde kalkoenborst met wintergarnituur en fine champagnesaus
Poitrine de dinde avec garniture hivernale et sauce ‘fine champagne’
Of / ou
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauwrug
Risotto de champignons avec du cabillaud
Of / ou
Kalfstong in Madeira saus en kroketjes
Langue de veau avec sauce de madère et des croquettes
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Dessert « warmste week » in samenwerking met creades
(supplement van €2.50 gaat integraal naar de Warmste Week)
Dessert « la semaine la plus chaude » en collaboration de Creades
(supplément de  €2,50  pour la semaine la plus chaude)
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café