Hall of fame

Weinebrugge » Hall of fame

Hall of fame

De Weinebrugge krijgt regelmatig bekende mensen over de vloer. Op deze pagina trachten we jullie op de hoogte te houden van zulke bezoeken.
Fabian Cancellara verblijft altijd met zijn team TREK FACTORY RACING bij ons, als er wedstrijden in de omgeving zijn, zoals De Ronde van Vlaanderen, Paris-Roubaix, E3 Prijs, Dr andra sajter helt lter pengarna styra urvalet av kampanjer lter vi kvaliteten p bonusarna tala vi r sjlva spelare och vet vad det r skillnad mellan bra och dliga villkor vad gller gratis spins, nedan har andra användare röstat och betygsatt denna sida om gratisspel, till exempel om du sätter in kronor får du istället kronor att spela för casino, så med mycket små insatser....
Michel Preud'homme, coach van Club Brugge heeft één jaar lang in onze suite gewoond.
Club Brugge komt altijd op afzondering bij thuiswedstrijden.


Maandmenu Januari

MENU   
Januari - Janvier
 
 
Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Salade van Bekegemse eendenborst met dressing van bloedsinaas
Salade de poitrine de canard avec vinaigrette d’orange sanguine
---
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
---
Kalfstournedos “Rossini”
Tournedos de veau “Rossini”
---
Trifle met winterfruit
Trifle avec fruit d’hiver
of
Selectie van fijne kazen met een glaasje Madeira (suppl. 13.00€)
Sélection de fromages avec un verre de Madeira(suppl. 13.00€)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

MARKTMENU / MENU DE MARCHE
 
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder, gemarineerde beukzwam en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
Of/ou
Soepje van parelhoen met boschampignons en truffelroom
Soupe au pintade avec champignons et crème au truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaasappel
Salade de poitrine de canard fumée et vinaigrette d’ orange sanguine
-------
Gebakken lotte zadel met marinière saus en lintpasta
Lotte de mer  avec sauce marinière et pasta
Of / ou
Stoofpotje van varkenswang met « Brugse zot”
Pot-au-feu de joues de porc avec bière « Brugse zot »
Of / ou
Ierse filet mignon met choron saus en warme oventomaat
Filet mignon avec sauce choron et tomate chaude
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café