Hotel

Hotel

De Weinebrugge is een vier sterren hotel.
Het hotel is van de familie Cousaert en wordt ook door hen uitgebaat.
De Weinebrugge krijgt uitstekende scores op de verschillende beoordelingssites (Trip Advisor : 4.6, Booking.com : 8.8, ...)
Er zijn 47 kamers van verschillende types. We hebben comfort kamers, superior kamers, junior suites en een suite.
Alle kamers zijn uitgerust met air-conditioning en alle modern comfort.
Het hotel is 100% rookvrij.
Er is ook een ruime, gratis parking.
Verder zijn er nog tal van vergadermogelijkheden in onze verschillende zalen.

Weinebrugge ligt aan de rand van provinciaal domein Tilleghem - bezoek het Agentschap voor Natuur en Bos voor wandelingen in de buurt club-gold


 

8.8
Booking.com-score


4.6
Tripadvisor-score


4.6
Expedia-score

Comfort Kamer

Superior kamer

Junior Suite

Suite


Maandmenu Januari

MENU   
Januari - Janvier
 
 
Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Salade van Bekegemse eendenborst met dressing van bloedsinaas
Salade de poitrine de canard avec vinaigrette d’orange sanguine
---
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
---
Kalfstournedos “Rossini”
Tournedos de veau “Rossini”
---
Trifle met winterfruit
Trifle avec fruit d’hiver
of
Selectie van fijne kazen met een glaasje Madeira (suppl. 13.00€)
Sélection de fromages avec un verre de Madeira(suppl. 13.00€)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

MARKTMENU / MENU DE MARCHE
 
Gebakken pladijs filet met zalf van knolselder, gemarineerde beukzwam en emulsie van schaaldieren
Filet de plie avec pommade de céleri-rave, champignon mariné et émulsion de crustacées
Of/ou
Soepje van parelhoen met boschampignons en truffelroom
Soupe au pintade avec champignons et crème au truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaasappel
Salade de poitrine de canard fumée et vinaigrette d’ orange sanguine
-------
Gebakken lotte zadel met marinière saus en lintpasta
Lotte de mer  avec sauce marinière et pasta
Of / ou
Stoofpotje van varkenswang met « Brugse zot”
Pot-au-feu de joues de porc avec bière « Brugse zot »
Of / ou
Ierse filet mignon met choron saus en warme oventomaat
Filet mignon avec sauce choron et tomate chaude
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café