Hotel

Hotel

De Weinebrugge is een vier sterren hotel.
Het hotel is van de familie Cousaert en wordt ook door hen uitgebaat.
De Weinebrugge krijgt uitstekende scores op de verschillende beoordelingssites (Trip Advisor : 4.6, Booking.com : 8.8, ...)
Er zijn 47 kamers van verschillende types. We hebben comfort kamers, superior kamers, junior suites en een suite.
Alle kamers zijn uitgerust met air-conditioning en alle modern comfort.
Het hotel is 100% rookvrij.
Er is ook een ruime, gratis parking.
Verder zijn er nog tal van vergadermogelijkheden in onze verschillende zalen.

BEST WESTERN PREMIER Weinebrugge ligt aan de rand van provinciaal domein Tilleghem - bezoek het Agentschap voor Natuur en Bos voor wandelingen in de buurt club-gold


 

8.8
Booking.com-score


4.6
Tripadvisor-score


4.6
Expedia-score

Comfort Kamer

Superior kamer

Junior Suite

Suite


Maandmenu 1 december tem 21 december

Aperitief van het huis met zijn mondversnaperingen
Apéritif maison avec ses amuses-bouche
---
Carpaccio van hert met oude brokkelkaas
Carpaccio de biche avec vieux fromage
---
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauw
Risotto de champignons des bois avec cabillaud poêlé
---
 
Gebakken jonge Bresse duif met een sausje van ganzenlever en rode biet
Pigeon de Bresse jeune poêlé avec une sauce au foie d’oie et betterave rouge
---
Geconfijte mandarijn met vanille roomijs en een espuma van Grand Marnier
Mandarine confite avec crème glace vanille te un espuma de Grand Marnier
OF / OU
 
Dessert “De warmste week”
(€2.50 supplement, rechtstreeks ten voordele van het goede doel,
Ons Erf, hiertegenover)
Une sélection de fromages avec un verre de madère (€13.00 supplément)
---
Mokka met zijn zoetigheden
Mokka avec ses mignardises
 
 
€75
 
Alles ingebrepen ( apertief, wijn en koffie) / Tout inclus (apéritif, vins et café)
 
Allergenen :  raadpleeg onze medewerkers / Allérgies: consultez nos collaborateurs
WIFI code = Weinebrugge2016

 

Marktmenu

Marktmenu/menu de marche

Gebakken coquille met knolsederstructuren en een sausje van wintertruffel
Cocquille aux structure de céleri-rave et sauce à la truffe
Of/ou
Knolselder soep met truffelolie
Soupe au céleri-rave avec l’huile de truffe
 Of / ou
Salade van gerookte eendenborst met een vinaigrette van bloedsinaas
Salade de magret de canard fumé avec vinaigrette à l'orange sanguine
 -------
Gevulde kalkoenborst met wintergarnituur en fine champagnesaus
Poitrine de dinde avec garniture hivernale et sauce ‘fine champagne’
Of / ou
Risotto van boschampignons met gebakken kabeljauwrug
Risotto de champignons avec du cabillaud
Of / ou
Kalfstong in Madeira saus en kroketjes
Langue de veau avec sauce de madère et des croquettes
------
Chocolade mousse
Mousse au chocolat
Of / ou
Dame blanche
Dame Blanche
Of / ou
Dessert « warmste week » in samenwerking met creades
(supplement van €2.50 gaat integraal naar de Warmste Week)
Dessert « la semaine la plus chaude » en collaboration de Creades
(supplément de  €2,50  pour la semaine la plus chaude)
Of / ou
Kaas (€ 4.00 SUPP.)
Fromage ( € 4.00 SUPP.)
Of / ou
Koffie
Café