Over ons

Over ons

Hotel Weinebrugge

4 Sterren Hotel / Familiebedrijf / 46 kamers / 4 Vergaderzalen / Gekend restaurant / Gezellige bar / Gratis ruime parking / Gratis WIFI

Hotel Weinebrugge is een 4-sterrenhotel gelegen aan de ingang van de kalmte en rust van het Tillegembos. Het hotel is gelegen op slechts 500 meter van de autostrade en op 3 km van het pittoreske centrum van Brugge.

Het hotel beschikt over 46 verschillende types unieke kamers, gratis WIFI, een shuttleservice naar het centrum, seminarie- en feestzalen, een Bar-Bistro en een restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Met een grote parkeerruimte en op een gemakkelijk te bereiken locatie, is dit de ideale plek voor al uw samenkomsten.

Hotel Weinebrugge is daarnaast de ideale uitvalsbasis voor uitstappen naar de Belgische kust (Nieuwpoort, Oostende, de Haan, Knokke, ... 30 min. rijden), Flanders Fields (40 minuten), Gent (30 min.) en Brussel (50 min.).

De uitbating wordt verzorgd door de familie Cousaert, die tevens eigenaar is. U komt bij ons dan ook terecht in een gezellig familiebedrijf. Het is de bedoeling dat iedereen zich een beetje thuis voelt tijdens zijn of haar verblijf. Dat we daar naar streven, bewijzen de excellente scores op de verschillende beoordelingssites, zoals Trip Advisor en Booking.com, waardoor veel van onze gasten terugkomen.
Daarnaast is Hotel Weinebrugge ook de thuisbasis van verschillende sportploegen zoals Club Brugge bij elke thuiswedstrijd, TREK FACTORY RACING met Fabian Cancellara die van de partij bij elke wielerwedstrijd in de ruime omgeving (Ronde van Vlaanderen tot Paris-Roubaix) en de wielerploeg van Topsport Vlaanderen - Baloise met Christophe Sercu en Walter Planckaert, die kind aan huis zijn.

Kortom, Hotel Weinebrugge is een gezellig hotel die ernaar streeft zijn gasten kwalitatief in de watten te leggen en hun met een goed gevoel te laten gaan.


Marktmenu